15 aug 2015 15:25

15 aug 2015 15:41

Utredning kring knivattack nedlagd

Polisen har lagt ned förundersökningen kring fredagens påstådda knivskärning utanför Jula i Skara.

Polisen offentliggjorde sitt beslut på lördagseftermiddagen efter nästan ett dygns spaningsarbete i och kring Skara. Händelsen har fått stor uppmärksamhet och polisen rubricerande ärendet inledningsvis som försök till mord alternativt dråp.

"Mot bakgrund av vad som har framkommit i utredningen kring det misstänkta mordförsöket på en försvarsanställd i Skara har polisen beslutat att lägga ner förundersökningen. Misstanke om brott föreligger inte längre", skriver polisen i Västra Götaland i ett pressmeddelande på sin hemsida utan att ange ytterligare skäl.

Det var på fredagseftermiddagen som larmet om den påstådda knivattacken utanför Jula kom, då en försvarsanställd uppgav att han blivit attackerad av två okända män.

 

Polisen offentliggjorde sitt beslut på lördagseftermiddagen efter nästan ett dygns spaningsarbete i och kring Skara. Händelsen har fått stor uppmärksamhet och polisen rubricerande ärendet inledningsvis som försök till mord alternativt dråp.

"Mot bakgrund av vad som har framkommit i utredningen kring det misstänkta mordförsöket på en försvarsanställd i Skara har polisen beslutat att lägga ner förundersökningen. Misstanke om brott föreligger inte längre", skriver polisen i Västra Götaland i ett pressmeddelande på sin hemsida utan att ange ytterligare skäl.

Det var på fredagseftermiddagen som larmet om den påstådda knivattacken utanför Jula kom, då en försvarsanställd uppgav att han blivit attackerad av två okända män.