27 aug 2015 16:31

27 aug 2015 16:32

Fler bussar under Matfestivalen

FÖRSTÄRKNING

Under helgen kommer det att köras fler bussar än vanligt, både inom stadstrafiken, samt till och från Skövde. Anledningen är helgens stundande Matfestival som årligen lockar besökare från hela Västsverige, varav många väljer att åka kollektivt.

Västtrafik och Nobina förstärker därför vissa turer på de populäraste linjerna under helgen. Stadstrafikslinjerna 10 och 5 förstärks efter klockan 18.00, och det blir även fler avgångar mot Karlsborg, Tibro, Skara, Mariestad, Töreboda och Tidaholm.

Under helgen kommer det att köras fler bussar än vanligt, både inom stadstrafiken, samt till och från Skövde. Anledningen är helgens stundande Matfestival som årligen lockar besökare från hela Västsverige, varav många väljer att åka kollektivt.

Västtrafik och Nobina förstärker därför vissa turer på de populäraste linjerna under helgen. Stadstrafikslinjerna 10 och 5 förstärks efter klockan 18.00, och det blir även fler avgångar mot Karlsborg, Tibro, Skara, Mariestad, Töreboda och Tidaholm.