02 sep 2015 20:33

02 sep 2015 20:33

Högt betyg i AT-ranking

UTBILDNING

Skaraborgs sjukhus får högt betyg då Sveriges yngre läkares förening, Sylf, rankar kvaliteten på läkarnas allmäntjänstgöring. Skas Lidköping rankas som femma, medan Skas Skövde placeras på plats åtta. Förra året hamnade Skövde på 13:e plats.

– Som AT-läkare känner man att organisationen är stabil och att upplägget är strukturerat, säger AT-läkaren Magnus Forsberg i ett pressmeddelande.

Resultaten gör att fler vill göra sin AT på Skas.

Skaraborgs sjukhus får högt betyg då Sveriges yngre läkares förening, Sylf, rankar kvaliteten på läkarnas allmäntjänstgöring. Skas Lidköping rankas som femma, medan Skas Skövde placeras på plats åtta. Förra året hamnade Skövde på 13:e plats.

– Som AT-läkare känner man att organisationen är stabil och att upplägget är strukturerat, säger AT-läkaren Magnus Forsberg i ett pressmeddelande.

Resultaten gör att fler vill göra sin AT på Skas.