07 sep 2015 07:38

07 sep 2015 07:43

Brand på gruppboende i natt

Polis och räddningstjänst larmades till Stenåsgatan i Skara klockan 00.14 natten till måndagen med anledning av rökutveckling i en lägenhet på ett gruppboende.

Alla boende i de fem lägenheterna och personal kunde ta sig ut. Förutom en av personalen som inandades rök var alla oskadda. Lägenheten där branden startade blev helt utbrunnen. Platsen spärrades av i avvaktan på teknisk undersökning och polisen har inlett en förundersökning om misstanke om allmänfarlig vårdslöshet, skriver polisen på sin hemsida.

Alla boende i de fem lägenheterna och personal kunde ta sig ut. Förutom en av personalen som inandades rök var alla oskadda. Lägenheten där branden startade blev helt utbrunnen. Platsen spärrades av i avvaktan på teknisk undersökning och polisen har inlett en förundersökning om misstanke om allmänfarlig vårdslöshet, skriver polisen på sin hemsida.