20 sep 2015 16:57

22 sep 2015 08:53

Kvinnor misshandlade efter hästbråk

MOHOLM

Två kvinnor som är inneboende hos en man i Moholmstrakten misshandlades under lördagen. Enligt polisen förde parterna en diskussion om vem som var ägare till några hästar. De blev oense och bråk uppstod.

Mannen ska ha slagit den ena kvinna på låret och ena armen. Den andra kvinnan drogs i håret. Mannen, som är i 55-årsåldern, greps och anhölls som misstänkt för misshandeln. Kvinnorna fick lättare skador och fick uppsöka vårdcentralen.

Två kvinnor som är inneboende hos en man i Moholmstrakten misshandlades under lördagen. Enligt polisen förde parterna en diskussion om vem som var ägare till några hästar. De blev oense och bråk uppstod.

Mannen ska ha slagit den ena kvinna på låret och ena armen. Den andra kvinnan drogs i håret. Mannen, som är i 55-årsåldern, greps och anhölls som misstänkt för misshandeln. Kvinnorna fick lättare skador och fick uppsöka vårdcentralen.