04 okt 2015 19:47

04 okt 2015 19:48

Kritik för brist i organisation

IVO

Efter en hjärtoperation på Sahlgrenska uppgav en man att han var svag i ena armen och ville ha hjälp med det på Skaraborgs sjukhus. Trots flera remisser drog utredningen av skadan ut på tiden.

Ett år efter operationen hade mannen ännu inte fått svar, och ärendet anmäldes till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo. Skas har angett att läkarbemanningen varit dålig och de läkare som haft hand om mannen har slutat. Sjukhuset får kritik för att ha brister i sin organisation.

Efter en hjärtoperation på Sahlgrenska uppgav en man att han var svag i ena armen och ville ha hjälp med det på Skaraborgs sjukhus. Trots flera remisser drog utredningen av skadan ut på tiden.

Ett år efter operationen hade mannen ännu inte fått svar, och ärendet anmäldes till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo. Skas har angett att läkarbemanningen varit dålig och de läkare som haft hand om mannen har slutat. Sjukhuset får kritik för att ha brister i sin organisation.