03 nov 2015 06:00

03 nov 2015 06:00

Nominerad till pris

SKARA

Den 23-åriga läkarstudenten Bashar Haj Hasan arbetade under sommaren som spelvärd på Skara sommarland. Han är nu nominerad i den internationella tävlingen Brass Ring Awards i USA. Där kan han få ett erkännande som världens bästa spelvärd i en nöjespark. Bland annat tävlar nöjesparker som Disneyland, Ferrari World, Universal Studios, Six Flags. Vinnare utses 18 november.

Den 23-åriga läkarstudenten Bashar Haj Hasan arbetade under sommaren som spelvärd på Skara sommarland. Han är nu nominerad i den internationella tävlingen Brass Ring Awards i USA. Där kan han få ett erkännande som världens bästa spelvärd i en nöjespark. Bland annat tävlar nöjesparker som Disneyland, Ferrari World, Universal Studios, Six Flags. Vinnare utses 18 november.

  • Anna Leijon