07 nov 2015 17:30

07 nov 2015 17:34

Carina ska leva som pensionär

POLITIK

Carina Ohlsson (S), Lidköping, är en av fyra riksdagsledamöter som antagit SPF Seniorernas utmaning att leva som en pensionär under en vecka.

Ledamöternas pensioner ska räcka till all mat och fritid de företar sig under veckan. Fasta kostnader som hyra, hemförsäkring och mobiltelefon har dragits av sedan tidigare. Varje dag ska ledamöterna dokumentera med text och bild och berätta hur dagen som pensionär varit. Den 19 november summeras veckan. Då kommer svaret om de fyra folkvalda fick sin pension att räcka till allt.

Ledamöternas pensioner ska räcka till all mat och fritid de företar sig under veckan. Fasta kostnader som hyra, hemförsäkring och mobiltelefon har dragits av sedan tidigare. Varje dag ska ledamöterna dokumentera med text och bild och berätta hur dagen som pensionär varit. Den 19 november summeras veckan. Då kommer svaret om de fyra folkvalda fick sin pension att räcka till allt.