30 nov 2015 22:00

30 nov 2015 23:24

Kvinna voltade utanför Varnhem

SKARABORG

En singelolycka inträffade vid 21.45-tiden på måndagskvällen strax utanför Varnhem mellan Skövde och Skara.

- Det var en busschaufför som larmade om att en kvinna kört av vägen och voltat. Bilen hade dock inte lagt sig på taket och kvinnan var talbar efter olyckan, säger Ulla Brehm, pressinformatör vid polisen i Västra Götaland.

Kvinnan ska enligt den första rapporten från olycksplatsen inte vara allvarligt skadad.

 

- Det var en busschaufför som larmade om att en kvinna kört av vägen och voltat. Bilen hade dock inte lagt sig på taket och kvinnan var talbar efter olyckan, säger Ulla Brehm, pressinformatör vid polisen i Västra Götaland.

Kvinnan ska enligt den första rapporten från olycksplatsen inte vara allvarligt skadad.