01 dec 2015 13:29

01 dec 2015 15:47

Bilförare skadad i olycka

FALKÖPING

Två olyckor inträffade med kort mellanrum på väg 47 i höjd med Kälvene kyrka mellan Falköping och Mullsjö vid 13.15-tiden på tisdagseftermiddagen.

Först var tre lastbilar inblandade i en kökrock. När ytterligare en lastbil stannade för att hjälpa till blev denna påkörd av en personbil. Föraren i personbilen fick föras till sjukhus med okända skador, uppger räddningstjänsten i Falköping. Efter olyckan fick vägen tillfälligt stängas av i samband med räddningsarbetet.

Först var tre lastbilar inblandade i en kökrock. När ytterligare en lastbil stannade för att hjälpa till blev denna påkörd av en personbil. Föraren i personbilen fick föras till sjukhus med okända skador, uppger räddningstjänsten i Falköping. Efter olyckan fick vägen tillfälligt stängas av i samband med räddningsarbetet.