07 jul 2016 14:03

07 jul 2016 14:03

Ny verksamhetschef vid Skaraborgs sjukhus

SKÖVDE: Stellan Ahlström blir chef för M3

Stellan Ahlström blir ny verksamhetschef för M3 vid Skaraborgs sjukhus.
– Sjukvården står inför stora utmaningar och de måste vi möta tillsammans, säger han om det nya uppdraget.

Stellan Ahlström började arbeta på sjukhuset i Skövde 1994 som undersköterska. Från 1999 till 2005 har han varit sjuksköterska på akutmottagningen Skövde och från 2005 chef på densamma. Sedan 2013 har han varit enhetschef för läkarna på Barnmedicin Skas.

Nu tar han alltså över som verksamhetschef för M3 vid Skaraborgs sjukhus.

– Jag ser mest fram emot att tillsammans med medarbetarna på verksamhetsområdet ta sig an de utmaningar som ligger framför oss, säger Ahlström i ett pressmeddelande.

– Den största utmaningen framåt tror jag är att få våra begränsade resurser att räcka så långt som möjligt samtidigt som vi ska skapa förutsättningar för en trygg och god arbetsmiljö för alla medarbetare. Det är förutsättningen för att medarbetarna fortsatt kan leverera en säker och god vård till och tillsammans med patienterna.

Verksamhetsområdet M3 består av fyra verksamheter: hud, infektion, njurmedicin, kardiologi samt enheten för vårdhygien.

Stellan Ahlström började arbeta på sjukhuset i Skövde 1994 som undersköterska. Från 1999 till 2005 har han varit sjuksköterska på akutmottagningen Skövde och från 2005 chef på densamma. Sedan 2013 har han varit enhetschef för läkarna på Barnmedicin Skas.

Nu tar han alltså över som verksamhetschef för M3 vid Skaraborgs sjukhus.

– Jag ser mest fram emot att tillsammans med medarbetarna på verksamhetsområdet ta sig an de utmaningar som ligger framför oss, säger Ahlström i ett pressmeddelande.

– Den största utmaningen framåt tror jag är att få våra begränsade resurser att räcka så långt som möjligt samtidigt som vi ska skapa förutsättningar för en trygg och god arbetsmiljö för alla medarbetare. Det är förutsättningen för att medarbetarna fortsatt kan leverera en säker och god vård till och tillsammans med patienterna.

Verksamhetsområdet M3 består av fyra verksamheter: hud, infektion, njurmedicin, kardiologi samt enheten för vårdhygien.