16 jul 2016 17:12

16 jul 2016 21:19

Flera till sjukhus efter krock

GRÄSTORP

Tre bilar kolliderade på riksväg 47 i riktning mot Vara strax efter klockan 15 på lördagen. Två av de skadade är barn.

– Fyra stycken har förts till Nedre Älvsborgs Länssjukhus, varav två barn. Två har förts till Lidköping och en har förts till Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Både ambulanser och en ambulanshelikopter var på platsen, säger Per-Gunnar Freij, styrkeledare vid räddningstjänsten västra Skaraborg till Göteborgsposten.

Vägen var helt avstängd i drygt tre timmar efter olyckan och trafiken leddes om via länsväg 189 mot Nossebro.

Samtliga nio personer som färdades i bilarna skadades, enligt räddningstjänsten.

– En fyraårig pojke är intagen med livshotande skador och för en åttaårig flicka är läget allvarligt, men stabilt, säger Marianne Berggren, kommunikatör på Västra Götalandsregionen, till Göteborgsposten.

– Fyra stycken har förts till Nedre Älvsborgs Länssjukhus, varav två barn. Två har förts till Lidköping och en har förts till Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Både ambulanser och en ambulanshelikopter var på platsen, säger Per-Gunnar Freij, styrkeledare vid räddningstjänsten västra Skaraborg till Göteborgsposten.

Vägen var helt avstängd i drygt tre timmar efter olyckan och trafiken leddes om via länsväg 189 mot Nossebro.

Samtliga nio personer som färdades i bilarna skadades, enligt räddningstjänsten.

– En fyraårig pojke är intagen med livshotande skador och för en åttaårig flicka är läget allvarligt, men stabilt, säger Marianne Berggren, kommunikatör på Västra Götalandsregionen, till Göteborgsposten.