20 aug 2016 06:00

20 aug 2016 13:53

Här är vinnarna i Sommarbilden

SOMMARBILDEN

Ni läsare är verkligen flitiga fotografer och det har strömmat in bilder till vår tävling under hela sommaren.

En del av dem har vi publicerat på familjesidorna och i stort sett alla finns att beskåda på vår webb. Vi tackar alla er som delat med sig av sina vackra, roliga och annorlunda foton.

Bland de hundratals bilder vi fått in har vi nu utsett de tio vinnarna vars bilder finns här intill. Stort grattis till er! Ni är välkomna in till SLA för att hämta era vinster: Lena Abrahamsson, Tibro, Christina Eklund, Karlsborg, Göran Ekholm, Undenäs, Kent-Ove Hvass, Värsås, Susanne Pedersen, Skövde, Ulrika Svensson, Skövde, Bo-Lennart Andersson, Falköping, Carolin Knutsson, Skövde, Linda Ericsson, Skövde, Margareta Almfelt, Karlsborg.

Fotnot: Av tekniska skäl blir blir samtliga bilder beskurna i samma format – delar av bilden kan alltså saknas.

En del av dem har vi publicerat på familjesidorna och i stort sett alla finns att beskåda på vår webb. Vi tackar alla er som delat med sig av sina vackra, roliga och annorlunda foton.

Bland de hundratals bilder vi fått in har vi nu utsett de tio vinnarna vars bilder finns här intill. Stort grattis till er! Ni är välkomna in till SLA för att hämta era vinster: Lena Abrahamsson, Tibro, Christina Eklund, Karlsborg, Göran Ekholm, Undenäs, Kent-Ove Hvass, Värsås, Susanne Pedersen, Skövde, Ulrika Svensson, Skövde, Bo-Lennart Andersson, Falköping, Carolin Knutsson, Skövde, Linda Ericsson, Skövde, Margareta Almfelt, Karlsborg.

Fotnot: Av tekniska skäl blir blir samtliga bilder beskurna i samma format – delar av bilden kan alltså saknas.