30 aug 2016 11:48

30 aug 2016 11:48

Dags att fira Hornborgadagen

FALKÖPING

Sensommar vid Hornborgasjön betyder att det på söndag är dags att fira Hornborgadagen. Det utlovas en dag fylld med aktiviteter för stora och små runt Fågeludden och naturum Hornborgasjön på sjöns östsida.

Hornborgadagen är ett årligt arrangemang signerat naturum Hornborgasjön och Västergötlands museum.

I år kan museet inte vara med på grund av en intern omorganisation vilket gör att programmet koncentreras till Fågeludden. ”Det blir ett annorlunda och mer kompakt evenemang där många av de som brukar stå vid Heljesgården istället finns nere vid naturum på Fågeludden”, säger naturumföreståndaren Sofie Stålhand.

Hornborgadagen är ett årligt arrangemang signerat naturum Hornborgasjön och Västergötlands museum.

I år kan museet inte vara med på grund av en intern omorganisation vilket gör att programmet koncentreras till Fågeludden. ”Det blir ett annorlunda och mer kompakt evenemang där många av de som brukar stå vid Heljesgården istället finns nere vid naturum på Fågeludden”, säger naturumföreståndaren Sofie Stålhand.