12 okt 2016 13:33

12 okt 2016 13:33

Vill flytta älgjakten

JAKT

Riksdagsledamoten Cecilia Widegren (M) vill, i en motion till riksdagen, flytta fram älgjaktspremiären från en måndag till en lördag. Genom att flytta premiärdagen vill Widegren ge fler möjlighet, framför allt yngre personer, att delta.

– Många jobbar till vardags och tar semester för att kunna delta udner premiärveckan. Om premiären flyttas stärks arbetslinjen samtidigt som fler kan vara med om jaktpremiären är på en lördag, skriver Widegren i motionen.

Riksdagsledamoten Cecilia Widegren (M) vill, i en motion till riksdagen, flytta fram älgjaktspremiären från en måndag till en lördag. Genom att flytta premiärdagen vill Widegren ge fler möjlighet, framför allt yngre personer, att delta.

– Många jobbar till vardags och tar semester för att kunna delta udner premiärveckan. Om premiären flyttas stärks arbetslinjen samtidigt som fler kan vara med om jaktpremiären är på en lördag, skriver Widegren i motionen.