18 apr 2017 14:16

18 apr 2017 14:16

Kinberg Batra till Skaraborg

SKÖVDE

Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra besöker Skaraborg under onsdagen.

Tillsammans med riksdagsledamöterna Cecilia Widegren och Sten Bergheden kommer hon bland annat att besöka Volvo Powertrain i Skövde. På företaget Dafgårds i Källby ska de även träffa personal och ledning för samtal om förutsättningarna för svenska företag att skapa jobb. Skaraborgsmoderaterna får också tillfälle att träffa sin partiledare Anna Kinberg Batra vid en lunch under dagen.

Tillsammans med riksdagsledamöterna Cecilia Widegren och Sten Bergheden kommer hon bland annat att besöka Volvo Powertrain i Skövde. På företaget Dafgårds i Källby ska de även träffa personal och ledning för samtal om förutsättningarna för svenska företag att skapa jobb. Skaraborgsmoderaterna får också tillfälle att träffa sin partiledare Anna Kinberg Batra vid en lunch under dagen.