16 jun 2017 09:39

16 jun 2017 09:39

Barnmorskor på internationell scen

SKARABORG:

Barnmorskorna Sofia Wallin och Anne Melbe, Skaraborgs sjukhus, kommer att visa delar av sin populära inspirationsföreläsning under vid en barnmorskekongress i Toronto 18-22 juni.

Samtidigt kommer forskaren Caroline Bäckström, Högskolan i Skövde, (mitten på bilden) att presentera två studier från sitt doktorandprojekt ”Föräldrastödsstudien”. Hilde Tideman, Margareta van Stam och Ylva Johansson, samtliga från Skas, kommer också att vara med i Toronto, liksom Lena Mårtensson och Anette Ekström från högskolan.

Samtidigt kommer forskaren Caroline Bäckström, Högskolan i Skövde, (mitten på bilden) att presentera två studier från sitt doktorandprojekt ”Föräldrastödsstudien”. Hilde Tideman, Margareta van Stam och Ylva Johansson, samtliga från Skas, kommer också att vara med i Toronto, liksom Lena Mårtensson och Anette Ekström från högskolan.