11 okt 2017 12:26

11 okt 2017 12:26

Skaraborgare på M-stämma

POLITIK

Sju moderater från Skaraborg (Västra Götalands östra valkrets) finns med på partiets stämma i Örebro.

Ombuden Cecilia Widegren, Norra Vånga, Sten Bergheden, Mariestad, Gunilla Levén, Vara, Björn Thodenius, Gullspång, Linn Brandström, Töreboda, Johan Abrahamsson, Mariestad samt Adam Johanson, Falköping ska bland annat verka för en förstärkt nära vård, nya stambanor och fler finansieringsformer samt ordning och reda i skolan. Stämman inleds under torsdagen.

Ombuden Cecilia Widegren, Norra Vånga, Sten Bergheden, Mariestad, Gunilla Levén, Vara, Björn Thodenius, Gullspång, Linn Brandström, Töreboda, Johan Abrahamsson, Mariestad samt Adam Johanson, Falköping ska bland annat verka för en förstärkt nära vård, nya stambanor och fler finansieringsformer samt ordning och reda i skolan. Stämman inleds under torsdagen.