14 nov 2017 11:29

14 nov 2017 11:29

Nu kan man betala resan med swish i Västtrafiks app

SKÖVDE

Swish finns nu som betalningsform för de som har appen Västtrafik to go.

Swish finns nu som betalningsform för de som har appen Västtrafik to go. Tidigare har enbart kontokort kunnat användas för biljettköp i appen. Den nya funktionen har efterfrågats av kunderna.

– Vi har lyssnat på våra kunder och många, framförallt yngre och de som åker mer sällan, har velat swisha pengar för sin biljett istället för att betala med kort. Därför känns det extra kul att vi nu har tjänsten på plats, säger Maria Björner Brauer, enhetschef försäljning och marknad på Västtrafik i ett pressmedelande.

Att köpa sina biljetter via to go-appen har blivit populärt och var tredje resa i kollektivtrafiken i Västra Götaland köps på det sättet. Sedan appen lanserades 2016 har den laddats ned nästan en miljon gånger.

Swish finns nu som betalningsform för de som har appen Västtrafik to go. Tidigare har enbart kontokort kunnat användas för biljettköp i appen. Den nya funktionen har efterfrågats av kunderna.

– Vi har lyssnat på våra kunder och många, framförallt yngre och de som åker mer sällan, har velat swisha pengar för sin biljett istället för att betala med kort. Därför känns det extra kul att vi nu har tjänsten på plats, säger Maria Björner Brauer, enhetschef försäljning och marknad på Västtrafik i ett pressmedelande.

Att köpa sina biljetter via to go-appen har blivit populärt och var tredje resa i kollektivtrafiken i Västra Götaland köps på det sättet. Sedan appen lanserades 2016 har den laddats ned nästan en miljon gånger.