21 jun 2018 10:22

21 jun 2018 10:22

Vuxenpsykiatrin får ny chef

SKARABORG: Rose-Marie Sandberg börjar på Skas

Rose-Marie Sandberg blir ny chef för vuxenpsykiatrin på Skaraborgs sjukhus.

Rose-Marie Sandberg börjar sitt nya jobb den 13 augusti. Hon kommer närmast från ett motsvarande uppdrag inom psykiatrin i Skåne. Innan det har hon bland annat verkat inom psykiatrin vid Södra Älvsborgs sjukhus i Borås.

– Jag brinner för psykiatri och ledningsfrågor. Skaraborgs sjukhus är ett ”lagom” stort sjukhus att arbeta på i hjärtat av Västra Götalandsregionen. Skas har en tilltalande värdegrund, säger Rose-Marie Sandberg i ett pressmeddelande.

Hon vill bidra till att hitta vägar för att underlätta för chefer och medarbetare, vilket innebär en god verksamhetsutveckling:

– Jag hoppas kunna bidra med tydlighet och visa riktningen i det arbete som ska utföras.

Rose-Marie Sandberg börjar sitt nya jobb den 13 augusti. Hon kommer närmast från ett motsvarande uppdrag inom psykiatrin i Skåne. Innan det har hon bland annat verkat inom psykiatrin vid Södra Älvsborgs sjukhus i Borås.

– Jag brinner för psykiatri och ledningsfrågor. Skaraborgs sjukhus är ett ”lagom” stort sjukhus att arbeta på i hjärtat av Västra Götalandsregionen. Skas har en tilltalande värdegrund, säger Rose-Marie Sandberg i ett pressmeddelande.

Hon vill bidra till att hitta vägar för att underlätta för chefer och medarbetare, vilket innebär en god verksamhetsutveckling:

– Jag hoppas kunna bidra med tydlighet och visa riktningen i det arbete som ska utföras.