06 nov 2013 20:44

23 jan 2015 15:25

Kvinna försvunnen i Skövde

POLIS

Ett stort sökpådrag pågick i Skövde sent på onsdagskvällen efter en 70-årig kvinna. Hon försvann tidigare under dagen från sin bostad.

Polisen letade under onsdagskvällen efter den försvunna kvinnan. Hon försvann mellan klockan 13.15 och 15.00 från sin bostad i Ulveket. Fortfarande sent på onsdagskvällen pågick sökandet med bland annat hundpatruller och ett flertal polismän.

- Händelsen rubricerades under kvällen som en särskild händelse vilket innebär att vi får tillgång till alla nödvändiga resurser för att hitta henne, sade polisens presstalesman Peter Adlerson till SLA vid 22-tiden.

Polisen gick ut med en efterlysning i radion och informerade också bland annat sjukvården, taxi och busschaufförer.

Kvinnan, född 1943, är förvirrad och har svårt att ta hand om sig själv. Hon är 168 cm lång, har normal kroppsbyggnad och halvlångt vitt hår. Hon är klädd i en ljusgrå keps, vit jacka, mörkgrå, tighta yllebyxor samt gröna stövlar.

Polisen uppmanar alla som har sett henne eller har tips om var hon kan befinna sig att höra av sig till polisen på 114 14.

Polisen letade under onsdagskvällen efter den försvunna kvinnan. Hon försvann mellan klockan 13.15 och 15.00 från sin bostad i Ulveket. Fortfarande sent på onsdagskvällen pågick sökandet med bland annat hundpatruller och ett flertal polismän.

- Händelsen rubricerades under kvällen som en särskild händelse vilket innebär att vi får tillgång till alla nödvändiga resurser för att hitta henne, sade polisens presstalesman Peter Adlerson till SLA vid 22-tiden.

Polisen gick ut med en efterlysning i radion och informerade också bland annat sjukvården, taxi och busschaufförer.

Kvinnan, född 1943, är förvirrad och har svårt att ta hand om sig själv. Hon är 168 cm lång, har normal kroppsbyggnad och halvlångt vitt hår. Hon är klädd i en ljusgrå keps, vit jacka, mörkgrå, tighta yllebyxor samt gröna stövlar.

Polisen uppmanar alla som har sett henne eller har tips om var hon kan befinna sig att höra av sig till polisen på 114 14.

  • Lena Jonsson