08 nov 2013 16:49

23 jan 2015 15:25

Rattfyllerist körde igenom avspärrning

MARIESTAD: Greps vid olycksplatsen

En rattfyllerist i 45-årsåldern körde rakt genom polisens avspärrning på E20 i samband med fredagens våldsamma trafikolycka.
– Han blev våldsam och till slut försedd med handbojor, berättar Christer Fuxborg på polisens länskommunikationscentral i Göteborg.

Den närmast osannolika händelsen inträffade vid 13.35 på fredagen. E20 var avspärrad för trafik i samband med den allvarliga trafikolycka som inträffat mellan en lastbil med släp och en personbil vid Trankärr.

– En kollega höll på att bli påkörd när en personbilsförare körde rakt igenom avspärrningen. Bilföraren misstänks i nuläget för rattfylleri och det kommer säkert även att handla om våldsamt motstånd, säger Christer Fuxborg.

– Han var ju stökig och bojades, fortsätter han.

Den närmast osannolika händelsen inträffade vid 13.35 på fredagen. E20 var avspärrad för trafik i samband med den allvarliga trafikolycka som inträffat mellan en lastbil med släp och en personbil vid Trankärr.

– En kollega höll på att bli påkörd när en personbilsförare körde rakt igenom avspärrningen. Bilföraren misstänks i nuläget för rattfylleri och det kommer säkert även att handla om våldsamt motstånd, säger Christer Fuxborg.

– Han var ju stökig och bojades, fortsätter han.