10 nov 2013 17:55

23 jan 2015 15:34

Rockkväll i 70-talets tecken

VALHALL: Boys are back in town

Till gitarrsolon och flygande hår bjöds Skövde i lördags kväll på en rockkväll i 70- talets tecken. Över 300 personer tog plats på Valhall för att se The Gloria Story, Red’s Cool och Black Star Riders äntra scen.

I lördagskväll tog mer än 300 musiksjälar plats nere på Valhall i Skövde kulturhus. Där bjöds det på en storslagen rockkväll, med band influerade av 70-tals rock. Publiken var spridd i många åldrar och bemötte banden med stor glädje.

Fantastisk liveshow

Klockan åtta tog Skövdebandet The Gloria Story plats på scen. Som förväntat bjöds det på en fantastisk liveshow och lyckades lika- så verkligen få i gång publiken. Där efter äntrade det ryska bandet Reds’Cool från S:t Peterburg scenen.

Bandets första turné

I slutet av 2012 bestämde sig den senaste konstellationen av det berömda rockbandet Thin Lizzy för att spela in nytt material, men under ett nytt namn - Black Star Riders. I somras gjorde bandet sin första Sverigespelning på Sweden Rock Festival och under hösten är det dags för deras första turné. Setlistan består av låtar från debutskivan samt Thin Lizzy klassiker, som The Boys Are Back In Town och Dancing In The Moonlight.

– Vi är alla väldigt entusiastiska över den musik som vi har skapat för Black Star Riders, säger bandets sångare Ricky Warwick.

I lördagskväll tog mer än 300 musiksjälar plats nere på Valhall i Skövde kulturhus. Där bjöds det på en storslagen rockkväll, med band influerade av 70-tals rock. Publiken var spridd i många åldrar och bemötte banden med stor glädje.

Fantastisk liveshow

Klockan åtta tog Skövdebandet The Gloria Story plats på scen. Som förväntat bjöds det på en fantastisk liveshow och lyckades lika- så verkligen få i gång publiken. Där efter äntrade det ryska bandet Reds’Cool från S:t Peterburg scenen.

Bandets första turné

I slutet av 2012 bestämde sig den senaste konstellationen av det berömda rockbandet Thin Lizzy för att spela in nytt material, men under ett nytt namn - Black Star Riders. I somras gjorde bandet sin första Sverigespelning på Sweden Rock Festival och under hösten är det dags för deras första turné. Setlistan består av låtar från debutskivan samt Thin Lizzy klassiker, som The Boys Are Back In Town och Dancing In The Moonlight.

– Vi är alla väldigt entusiastiska över den musik som vi har skapat för Black Star Riders, säger bandets sångare Ricky Warwick.

  • Linn Carlsson