11 nov 2013 13:18

23 jan 2015 15:34

Adams-Ray - en tidig julklapp

Med ny platta i bagaget kommer Daniel Adams-Ray till Skövde i vinter.

Den 20 december är det dags för en konsert på Valhall i Kulturhuset. Adams-Ray slog igenom 2010 med skivan "Svart, vitt och allt däremellan" som han i veckan följde upp med "Innan vi suddas ut". Jämfört med debuten beskrivs nya skivan som mörkare, texterna är mer politiska och Daniel Adams-Ray blandar rap och sång - något han försökte med även på förra skivan.

Den 20 december är det dags för en konsert på Valhall i Kulturhuset. Adams-Ray slog igenom 2010 med skivan "Svart, vitt och allt däremellan" som han i veckan följde upp med "Innan vi suddas ut". Jämfört med debuten beskrivs nya skivan som mörkare, texterna är mer politiska och Daniel Adams-Ray blandar rap och sång - något han försökte med även på förra skivan.