24 nov 2013 14:00

23 jan 2015 15:35

Poolparty med disco på Arena Skövde

Blinkande lampor, dunkande musik och upplysta bassänger. I lördags var det poolparty på Arena Skövde för andra året i rad. Lekfulla ungdomar deltog i tävlingar och hade disco i badet.

Som en del av stad i ljus arrangerade fritidsgårdarna i Skövde poolparty för 250 ungdomar i åldern 13-19 år. Kvällen gick under temat bad i ljus. Alla tonåringar i Skövde, Hjo, Tibro och Karlsborg var inbjudna. För en billig peng ingick entré och hamburgare.

– Vi har hopptornstävling och disco i badet med skön musik. Många ungdomar och praktikanter som går fritidsledarlinjen är med och jobbar som volontärer. Vi hoppas på gemenskap och glädje, säger Mark Hudson, fritidssamordnare i Södra Ryd.

Inne på arenan spelade Dj Simon Gustavsson hög musik i upplevelsebadet. Hela bassängen förvandlades till ett stort dansgolv. Överallt sprang badande tonåringar i stora grupper, de pratade högljutt och viftade med armarna.

– Det är kul. Man träffar nya människor här och alla är trevliga, berättar Julia Wästefors och Gabriella Hietamäki från Rydskolan. Vid klätterväggen hänger Daniel Östberg från Timmersdala som har deltagit båda åren på evenemanget.

– Det är skitbra. Kul och ovanligt, ler han stort och faller med ett plask i det kalla vattnet.

Som en del av stad i ljus arrangerade fritidsgårdarna i Skövde poolparty för 250 ungdomar i åldern 13-19 år. Kvällen gick under temat bad i ljus. Alla tonåringar i Skövde, Hjo, Tibro och Karlsborg var inbjudna. För en billig peng ingick entré och hamburgare.

– Vi har hopptornstävling och disco i badet med skön musik. Många ungdomar och praktikanter som går fritidsledarlinjen är med och jobbar som volontärer. Vi hoppas på gemenskap och glädje, säger Mark Hudson, fritidssamordnare i Södra Ryd.

Inne på arenan spelade Dj Simon Gustavsson hög musik i upplevelsebadet. Hela bassängen förvandlades till ett stort dansgolv. Överallt sprang badande tonåringar i stora grupper, de pratade högljutt och viftade med armarna.

– Det är kul. Man träffar nya människor här och alla är trevliga, berättar Julia Wästefors och Gabriella Hietamäki från Rydskolan. Vid klätterväggen hänger Daniel Östberg från Timmersdala som har deltagit båda åren på evenemanget.

– Det är skitbra. Kul och ovanligt, ler han stort och faller med ett plask i det kalla vattnet.

  • Frans Nilsson