28 nov 2013 21:58

23 jan 2015 15:35

Sista chansen att rösta

Vill du vara med och välja vilken av de sju kandidaterna som ska bli Skövde lucia, och ännu inte lagt din röst så är det dags att göra det nu. Endast originaltalonger från SLA räknas och de ska vara lämnade senast klockan 15 på lördag.

Det är den 70:e lucian i ordning som ska utses. Lucian kröns den 8 december i Pingstkyrkan eftersom S:ta Helena kyrka är under renovering. Luciaföljet gör ett 60-tal framträdanden och i år är lucia ett samarbete med Rädda barnen. Pengarna går till barn- och ungdomsverksamheten i Skövde.

Vill du vara med och välja vilken av de sju kandidaterna som ska bli Skövde lucia, och ännu inte lagt din röst så är det dags att göra det nu. Endast originaltalonger från SLA räknas och de ska vara lämnade senast klockan 15 på lördag.

Det är den 70:e lucian i ordning som ska utses. Lucian kröns den 8 december i Pingstkyrkan eftersom S:ta Helena kyrka är under renovering. Luciaföljet gör ett 60-tal framträdanden och i år är lucia ett samarbete med Rädda barnen. Pengarna går till barn- och ungdomsverksamheten i Skövde.