09 dec 2013 14:24

23 jan 2015 15:36

Buss blockerade Pentaporten

Efter trafikolyckan i Mörkerkorset under måndagsförmiddagen uppstod trafikkaos i flera delar av Skövde. Det rådde totalstopp i trafiken österut mot Hjovägen. Det gick dock att komma igenom korsningen i norr och södergående riktning. Även i Pentaporten blev det tvärstopp i trafiken vid elvatiden på måndagen. En buss körde på Kungsgatan och skulle under Pentaporten men stannade då chauffören insåg att bussen var för hög för att passera under järnvägen. Många valde att köra Kungsgatan eftersom vägen österut mot Hjo stod stilla i Mörkekorset. Bussens manöver resulterade i ännu ett totalstopp österut.

Efter trafikolyckan i Mörkerkorset under måndagsförmiddagen uppstod trafikkaos i flera delar av Skövde. Det rådde totalstopp i trafiken österut mot Hjovägen. Det gick dock att komma igenom korsningen i norr och södergående riktning. Även i Pentaporten blev det tvärstopp i trafiken vid elvatiden på måndagen. En buss körde på Kungsgatan och skulle under Pentaporten men stannade då chauffören insåg att bussen var för hög för att passera under järnvägen. Många valde att köra Kungsgatan eftersom vägen österut mot Hjo stod stilla i Mörkekorset. Bussens manöver resulterade i ännu ett totalstopp österut.