13 dec 2013 07:18

23 jan 2015 15:36

Stökigt luciafirande i centrala Skövde

Nattens luciavakande blev en blöt historia.

Polisen gjorde inte mindre än nio fylleriingripanden i centrala Skövde natten mot fredag.

– Med tanke på att det var lussefirande och att ingen storm kom, då kan det bli såhär, säger polisens presstalesman, Ulla Brehm, till SLA.se.

Strax efter klockan ett natten slogs också två personer med varandra utanför Bogrens salonger. Polisen kallades till krogen där båda personerna fanns kvar. En av kombattanterna kördes sen till Skas Skövde med smärta i mun och näsa. Den andra togs med för tillnyktring innan förhör kunde hållas. En anmälan om misshandel upprättades.

Polisen gjorde inte mindre än nio fylleriingripanden i centrala Skövde natten mot fredag.

– Med tanke på att det var lussefirande och att ingen storm kom, då kan det bli såhär, säger polisens presstalesman, Ulla Brehm, till SLA.se.

Strax efter klockan ett natten slogs också två personer med varandra utanför Bogrens salonger. Polisen kallades till krogen där båda personerna fanns kvar. En av kombattanterna kördes sen till Skas Skövde med smärta i mun och näsa. Den andra togs med för tillnyktring innan förhör kunde hållas. En anmälan om misshandel upprättades.