15 dec 2013 20:55

23 jan 2015 15:36

Foto: Peter Asp

Stämningsfull och julig helg i Skövde

Det var en julig luciahelg i Skövde. Flera arrangemang lockade storpublik och även om snön inte var direkt närvarande så har julstämningen varit påtaglig.

Efter en mängd framträdanden i fredags kunde Skövde lucia Victoria Renström med följe luta sig tillbaka och pusta ut när kvällen närmade sig. Fast riktigt över var inte firandet, följet fortsatte att sprida sång och glädje även under helgen. Under fredagskvällen bjöd också Zarakören på julsånger och under lördagen trängdes skaraborgare bland stånden på Göteborgsoperans traditionella Julstämning. På stadsteatern bjöd Familjen på julkalas med bland andra Amy Diamond och under söndagen tog Jessica Andersson, Sonja Aldén och Magnus Carlsson över ansvaret att sprida julstämning över Skövde.

Efter en mängd framträdanden i fredags kunde Skövde lucia Victoria Renström med följe luta sig tillbaka och pusta ut när kvällen närmade sig. Fast riktigt över var inte firandet, följet fortsatte att sprida sång och glädje även under helgen. Under fredagskvällen bjöd också Zarakören på julsånger och under lördagen trängdes skaraborgare bland stånden på Göteborgsoperans traditionella Julstämning. På stadsteatern bjöd Familjen på julkalas med bland andra Amy Diamond och under söndagen tog Jessica Andersson, Sonja Aldén och Magnus Carlsson över ansvaret att sprida julstämning över Skövde.