20 dec 2013 20:07

23 jan 2015 15:36

Älgolycka i Varnhem

En kvinna krockade med en älg på riksväg 49 vid Varnhemskorset.

Vid 19-tiden krockade en kvinna med en älg i höjd med Varnhemskorset på länsväg 49. Kvinnan fördes till sjukhus, men verkar ha klarat sig med lindriga skador - bland annat en avslagen tand och lite glassplitter i ansiktet.

Ett vittne på plats beskriver det som att kvinnan hade änglavakt.

Älgen hade däremot inte lika tur och fick avlivas av jägare på platsen.

Vid 19-tiden krockade en kvinna med en älg i höjd med Varnhemskorset på länsväg 49. Kvinnan fördes till sjukhus, men verkar ha klarat sig med lindriga skador - bland annat en avslagen tand och lite glassplitter i ansiktet.

Ett vittne på plats beskriver det som att kvinnan hade änglavakt.

Älgen hade däremot inte lika tur och fick avlivas av jägare på platsen.