26 dec 2013 17:40

23 jan 2015 15:36

Mellandagsrean är i full gång

Under juldagen kom den smygandes och under annandagen slog den till med full kraft. Det handlar givetvis om årets mest massiva utförsäljning, nämligen mellandagsrean. Årets start visade sig bli bra, lugn och kontrollerad, trots mycket folk och långa köer.

Nu är det slut på julefriden och Skövde är återigen i full rörelse, inte minst kring all shopping. Under annandagen drog den omtalade mellandagsrean i gång, vilket är årets största utförsäljning. Elektronikjättarna smygstartade redan under juldagen och resterande av Skövdes butiker, som i city samt på Norrmalm och Stallsiken hängde under annandagen på den trenden.

På Elins esplanad liksom Commerce var det en kontrollerad och lugn start på rean, fastän det emellanåt var otroligt mycket folk, långa köer och ett väldigt rus. Men inte var det bara Skövdebor som tog sig an utmaningen att shoppa loss under starten. Skaraborgare från alla hörn fanns också på plats för att släpa med sig en och annan kasse hem.

Nu är det slut på julefriden och Skövde är återigen i full rörelse, inte minst kring all shopping. Under annandagen drog den omtalade mellandagsrean i gång, vilket är årets största utförsäljning. Elektronikjättarna smygstartade redan under juldagen och resterande av Skövdes butiker, som i city samt på Norrmalm och Stallsiken hängde under annandagen på den trenden.

På Elins esplanad liksom Commerce var det en kontrollerad och lugn start på rean, fastän det emellanåt var otroligt mycket folk, långa köer och ett väldigt rus. Men inte var det bara Skövdebor som tog sig an utmaningen att shoppa loss under starten. Skaraborgare från alla hörn fanns också på plats för att släpa med sig en och annan kasse hem.

  • Linn Karlsson