13 jan 2014 10:32

23 jan 2015 15:37

Lastbil blockerar Varnhemsgatan

Ännu en lastbil föll offer för halkan och blockerade under förmiddagen Varnhemsgatan i Skövde.

En lastbilschaufför missbedömde av allt att döma vinterväglaget och halkade snett med sitt ekipage vid 10-tiden på måndagsförmiddagen. Händelsen inträffade i korsningen Varnhemsgatan och Södra Bergvägen i Skövde.

Efter att ha fått hjälp med att sanda korsningen kunde chauffören få sin lastbil på rätt köl och ta sig från platsen.

En lastbilschaufför missbedömde av allt att döma vinterväglaget och halkade snett med sitt ekipage vid 10-tiden på måndagsförmiddagen. Händelsen inträffade i korsningen Varnhemsgatan och Södra Bergvägen i Skövde.

Efter att ha fått hjälp med att sanda korsningen kunde chauffören få sin lastbil på rätt köl och ta sig från platsen.