13 jan 2014 19:00

23 jan 2015 15:37

Nytt byggprojekt igång

Nu är byggnationen av bostadsrättsföreningen Överstelöjtnanten i gång. I söndags tog det första spadtaget till det sju våningar höga huset med 26 lägenheter som ska ligga mellan Norra och Södra Trängallén, vid Mariestadsvägen.

– Intresset för Överstelöjtnanten är stort. Läget är unikt och det kommer inte byggas så många fler nya bostadsrätter lika centralt inom överskådlig tid, säger Staffan Lundqvist, projektutvecklare Peab.

Överstelöjtnanten ska står klart för inflyttning under första kvartalet nästa år.

Nu är byggnationen av bostadsrättsföreningen Överstelöjtnanten i gång. I söndags tog det första spadtaget till det sju våningar höga huset med 26 lägenheter som ska ligga mellan Norra och Södra Trängallén, vid Mariestadsvägen.

– Intresset för Överstelöjtnanten är stort. Läget är unikt och det kommer inte byggas så många fler nya bostadsrätter lika centralt inom överskådlig tid, säger Staffan Lundqvist, projektutvecklare Peab.

Överstelöjtnanten ska står klart för inflyttning under första kvartalet nästa år.