03 feb 2014 15:36

23 jan 2015 15:38

Kollision i Skövdekorsning

Två personbilar kolliderade i korsningen Karstorpsvägen–Ekängsvägen vid 15-tiden under måndagen. Tre personer var inblandade och enligt räddningstjänsten fördes samtliga till Skaraborgs sjukhus Skövde för att ses över. En av de inblandade hade bland annat smärtor i nacken. Ett av fordonen kom norrifrån på Karstorpsvägen och det andra från Ekängsvägen. Vad som orsakade olyckan är ännu oklart.

Två personbilar kolliderade i korsningen Karstorpsvägen–Ekängsvägen vid 15-tiden under måndagen. Tre personer var inblandade och enligt räddningstjänsten fördes samtliga till Skaraborgs sjukhus Skövde för att ses över. En av de inblandade hade bland annat smärtor i nacken. Ett av fordonen kom norrifrån på Karstorpsvägen och det andra från Ekängsvägen. Vad som orsakade olyckan är ännu oklart.