03 mar 2014 12:25

23 jan 2015 15:27

Häktad hyresvärd drar tillbaka tvister

Den 45-årige företrädaren för PL Fastigheter, med hyresfastigheter i bland annat Tibro, har återkallat de tvisteärenden han har vid Skaraborgs tingsrätt.

Hyresvärdens tingsrättsärenden rör sig om tvister med hyresgäster i bolagets fastigheter.

45-åringen sitter sedan en tid häktad misstänkt för häleri. Han misstänks för inblandning i en härva av bostadsinbrott i fem kommuner i Skaraborg. Han har överklagat tingsrättens beslut att häkta honom och yrkar att omedelbart bli försatt på fri fot.

Hyresvärdens tingsrättsärenden rör sig om tvister med hyresgäster i bolagets fastigheter.

45-åringen sitter sedan en tid häktad misstänkt för häleri. Han misstänks för inblandning i en härva av bostadsinbrott i fem kommuner i Skaraborg. Han har överklagat tingsrättens beslut att häkta honom och yrkar att omedelbart bli försatt på fri fot.