25 mar 2014 20:57

23 jan 2015 15:40

Bilbrand på Billingen

Räddningstjänsten fick under tisdagskvällen rycka ut på en bilbrand när en personbil av okänd anledning fattade eld vid den stora grusparkeringen på Billingens fritidsområde. När räddningstjänsten kom till platsen var bilen redan övertänd och insatsen koncenterades till att snabbt släcka branden och undvika spridning. Enligt polisen finns det i nuläget inga misstankar om att branden skulle ha varit anlagd. Ingen person kom till skada vid händelsen.

Texten uppdateras.

Räddningstjänsten fick under tisdagskvällen rycka ut på en bilbrand när en personbil av okänd anledning fattade eld vid den stora grusparkeringen på Billingens fritidsområde. När räddningstjänsten kom till platsen var bilen redan övertänd och insatsen koncenterades till att snabbt släcka branden och undvika spridning. Enligt polisen finns det i nuläget inga misstankar om att branden skulle ha varit anlagd. Ingen person kom till skada vid händelsen.

Texten uppdateras.