25 mar 2014 13:53

24 apr 2015 15:25

Gräsbränder i Horsås och Ryd

Ett 300 kvadratmeter stort markområde eldhärhjades i en gräsbrand vid Horsåsrondellen vid 13.45-tiden på tisdagen. Redan strax efter klockan 14 var dock branden släckt. Branden var i terrängen intill barackerna men det var aldrig något större hot att dessa skulle drabbas av lågorna. Ingen person kom till skada vid branden.

Vid 15.25 kom ett nytt larm om gräsbrand, denna gång ett cirka 25 kvadratmeter stort gräsområde i Skogsroområdet i Södra Ryd. Räddningstjänsten var snabbt på plats och kunde släcka branden.

Ett 300 kvadratmeter stort markområde eldhärhjades i en gräsbrand vid Horsåsrondellen vid 13.45-tiden på tisdagen. Redan strax efter klockan 14 var dock branden släckt. Branden var i terrängen intill barackerna men det var aldrig något större hot att dessa skulle drabbas av lågorna. Ingen person kom till skada vid branden.

Vid 15.25 kom ett nytt larm om gräsbrand, denna gång ett cirka 25 kvadratmeter stort gräsområde i Skogsroområdet i Södra Ryd. Räddningstjänsten var snabbt på plats och kunde släcka branden.