10 apr 2014 14:48

23 jan 2015 15:41

Skövdes skolchef slutar

UPPDATERAD: Anna Sundström har gjort sitt som skolchef. Efterträdaren är redan klar.

Skolförvaltningen (grundskolan) och utbildningsförvaltningen (gymnasiet) slås ihop till en superförvaltning vid årskiftet. Den organisationen kommer inte Anna Sundström att leda. Utan det kommer den nuvarande utbildningschefen Gustaf Olsson att göra. Han tillträder som tillförordnad skolchef den 1 augusti. Anna Sundström kommer under hösten ha utredningsuppdrag under kommundirektör Tomas Fellbrandt. Hon går i pension 31 december 2014.

Artikeln uppdateras löpande.

Skolförvaltningen (grundskolan) och utbildningsförvaltningen (gymnasiet) slås ihop till en superförvaltning vid årskiftet. Den organisationen kommer inte Anna Sundström att leda. Utan det kommer den nuvarande utbildningschefen Gustaf Olsson att göra. Han tillträder som tillförordnad skolchef den 1 augusti. Anna Sundström kommer under hösten ha utredningsuppdrag under kommundirektör Tomas Fellbrandt. Hon går i pension 31 december 2014.

Artikeln uppdateras löpande.