13 apr 2014 21:00

23 jan 2015 15:41

Foto: Roland Svensson

Inferno i Arena Skövde

Mycket magi. Mycket eld. Mycket publikkontakt. Det blev det när Joe Labero gästade Arena Skövde med sin show Inferno.

Lite som Indiana Jones möter Mad Max. Det mest komplicerade han gjort i Sverige. Så har Joe Labero själv beskrivit sin show Inferno tidigare i SLA.

Under söndagen hade ungefär 2000 personer tagit sig till Arena Skövde för att se föreställningen. Det är mycket eld i Inferno och eld blev det redan från början med gästartisterna Burnt Out Punks. Värmen kändes långt ut i salongen.

Magisk entré

Joe Labero är ju magiker och dök så klart upp på ett magiskt sätt på scenen. Sedan fortsatte han själv att både trolla fram och bort andra. Hur gick det till? Alla undrade. Men applåder fick han.

Under showen fick publiken hjälpa till en hel del. Gerth Larsson lånade ut en signerad femhundring och fick följa med upp på scenen för att se numret på nära håll.

Ett svävande bord

Mitt framför ögonen på både honom, och publiken som kunde se numret på scenen eller på storbildskärm, lyckades Joe Labero få sedeln att försvinna och dyka upp på ett helt oväntat ställe. Hur hamnade den där? Magi förstås.

Så fortsatte det. Frågorna hopade sig. Hur gjorde han? Hur kunde ett bord från Marocko sväva av sig självt? Linda med hästar som hobby fick också prova med Joe Laberos hjälp och hon blev bara ett enda stort leende på storbildsskärmen. Det var väl magi igen då.

Lite som Indiana Jones möter Mad Max. Det mest komplicerade han gjort i Sverige. Så har Joe Labero själv beskrivit sin show Inferno tidigare i SLA.

Under söndagen hade ungefär 2000 personer tagit sig till Arena Skövde för att se föreställningen. Det är mycket eld i Inferno och eld blev det redan från början med gästartisterna Burnt Out Punks. Värmen kändes långt ut i salongen.

Magisk entré

Joe Labero är ju magiker och dök så klart upp på ett magiskt sätt på scenen. Sedan fortsatte han själv att både trolla fram och bort andra. Hur gick det till? Alla undrade. Men applåder fick han.

Under showen fick publiken hjälpa till en hel del. Gerth Larsson lånade ut en signerad femhundring och fick följa med upp på scenen för att se numret på nära håll.

Ett svävande bord

Mitt framför ögonen på både honom, och publiken som kunde se numret på scenen eller på storbildskärm, lyckades Joe Labero få sedeln att försvinna och dyka upp på ett helt oväntat ställe. Hur hamnade den där? Magi förstås.

Så fortsatte det. Frågorna hopade sig. Hur gjorde han? Hur kunde ett bord från Marocko sväva av sig självt? Linda med hästar som hobby fick också prova med Joe Laberos hjälp och hon blev bara ett enda stort leende på storbildsskärmen. Det var väl magi igen då.