17 apr 2014 15:55

23 jan 2015 15:41

Trafikolycka på Östra leden

SOS Alarm fick vid 15.40 larm om att tre personbilar varit inblandade i en olycka på Östra leden.

Alla tre bilarna färdades åt samma håll, norrut, när det plötsligt tog stopp längre fram. Enligt polisen var avstånden mellan fordonen för täta och en av bilarna hann inte bromsa in och körde in i det framförvarande fordonet. Detta studsar över vägen och korsar motsatta körfilen och hamnar i diket. Innan dess hann bilen också toucha ytterligare en framförvarande bil.

Ingen person skadades allvarligt i olyckan men ett par personer fördes till sjukhus för kontroll.

Olyckan orsakade på kort tid långa bilköer i båda riktningar men strax efter klockan 16 rullade trafiken igen.

SOS Alarm fick vid 15.40 larm om att tre personbilar varit inblandade i en olycka på Östra leden.

Alla tre bilarna färdades åt samma håll, norrut, när det plötsligt tog stopp längre fram. Enligt polisen var avstånden mellan fordonen för täta och en av bilarna hann inte bromsa in och körde in i det framförvarande fordonet. Detta studsar över vägen och korsar motsatta körfilen och hamnar i diket. Innan dess hann bilen också toucha ytterligare en framförvarande bil.

Ingen person skadades allvarligt i olyckan men ett par personer fördes till sjukhus för kontroll.

Olyckan orsakade på kort tid långa bilköer i båda riktningar men strax efter klockan 16 rullade trafiken igen.