03 maj 2014 13:34

23 jan 2015 15:43

Tidig julklapp från Rotary

Så mycket pengar skänkte Rotary till Sällskapet Jultomtarna.

Sällskapet Jultomtarna fick nyligen en gåva på 12.000 kronor till sin hjälpverksamhet. Gåvan delades ut i samband med det senaste sammanträdet med Skövde Rotaryklubb, vars president Kristina Tiberg lämnade över en check till Jultomtarnas Stig Falk. Detta är ett sätt för Skövde Rotaryklubb att visa att man stöttar med pengar till angelägna projekt i hemkommunen.

Varje år delar Jultomtarna ut flera hundra julklappar med kläder och skor till behövande barn och ungdomar i åldern 6-16 år. Alla pengar som Sällskapet Jultomtarna samlar in går till barnen. Medlemmarna tar inte ut några arvoden och man har heller inga lokalhyror.

Sällskapet Jultomtarna fick nyligen en gåva på 12.000 kronor till sin hjälpverksamhet. Gåvan delades ut i samband med det senaste sammanträdet med Skövde Rotaryklubb, vars president Kristina Tiberg lämnade över en check till Jultomtarnas Stig Falk. Detta är ett sätt för Skövde Rotaryklubb att visa att man stöttar med pengar till angelägna projekt i hemkommunen.

Varje år delar Jultomtarna ut flera hundra julklappar med kläder och skor till behövande barn och ungdomar i åldern 6-16 år. Alla pengar som Sällskapet Jultomtarna samlar in går till barnen. Medlemmarna tar inte ut några arvoden och man har heller inga lokalhyror.