04 maj 2014 15:33

23 jan 2015 15:43

Ammotrack öste på hemmaplan

Under de senare timmarna av lördagskvällen tog Ammotrack plats på Valhalls scen. Efter att ha medverkat i Melodifestivalen 2014 är de nu ute på stor turné landet runt. Raise your hands heter turnén och det var precis vad publiken på Valhall gjorde.

Sedan tio år tillbaka har Skövdegruppen Ammotrack varit aktiva rockartister. Det här året har de onekligen ett fullspäckat schema. Melodifestivalmedverkan med låten Raise your hands har nu byts ut mot en två månader lång turné till över 15 svenska städer.

Överraskande besökare

Det syntes båda unga och gamla ansikten i det headbangande publikhavet. Det var dock ett ansikte som drog blickarna till sig lite extra. Iklädd en heltäckande hunddräkt lättade Albin Edvinsson upp stämning bland åskådarna.

– Det här är punk. Vem vill vara som alla andra? Jag tror inte någon har sett en hund på en spelning innan.

De Bruin i centrum

Med sitt klassiskt hårdrockiga långa hår slängandes åt alla håll och en tajt jeansskjorta var sångaren Mikael de Bruin kvällens självklara mittpunkt. Tillsammans med övriga bandmedlemmar Jonas Jeppsson, Anders Franssohn, Oscar Fläring och Sebbe Nero fick han ett ordentligt påfyllt Valhall att sjunga med i låtar som Hitmen och Raise your hands.

Sedan tio år tillbaka har Skövdegruppen Ammotrack varit aktiva rockartister. Det här året har de onekligen ett fullspäckat schema. Melodifestivalmedverkan med låten Raise your hands har nu byts ut mot en två månader lång turné till över 15 svenska städer.

Överraskande besökare

Det syntes båda unga och gamla ansikten i det headbangande publikhavet. Det var dock ett ansikte som drog blickarna till sig lite extra. Iklädd en heltäckande hunddräkt lättade Albin Edvinsson upp stämning bland åskådarna.

– Det här är punk. Vem vill vara som alla andra? Jag tror inte någon har sett en hund på en spelning innan.

De Bruin i centrum

Med sitt klassiskt hårdrockiga långa hår slängandes åt alla håll och en tajt jeansskjorta var sångaren Mikael de Bruin kvällens självklara mittpunkt. Tillsammans med övriga bandmedlemmar Jonas Jeppsson, Anders Franssohn, Oscar Fläring och Sebbe Nero fick han ett ordentligt påfyllt Valhall att sjunga med i låtar som Hitmen och Raise your hands.