13 maj 2014 11:02

23 jan 2015 15:28

Ny attraktion till Arenan

Äventyrsbadet i Arena Skövde ska få en ny åkattraktion och en utomhusbassäng. Detta om Alliansens budget går igenom.

Den nya, ännu okända, attraktionen är en av satsningarna som allianspartierna vill göra för att öka Skövdes attraktionskraft. I satsningen ingår också bland annat utveckling av Billingens fritidsområde, tre nya förskolor, ytterligare en central grundskola och en halv miljon kronor för att öka inköpen av svensk mat till den kommunala verksamheten.

Under perioden 2015-2017 tillförs verksamheterna cirka 245 miljoner och investeringsbudgeten landar på 788 miljoner, enligt ett pressmeddelande.

Alliansens presskonferens startade kl 11.

Ny version kommer.

Den nya, ännu okända, attraktionen är en av satsningarna som allianspartierna vill göra för att öka Skövdes attraktionskraft. I satsningen ingår också bland annat utveckling av Billingens fritidsområde, tre nya förskolor, ytterligare en central grundskola och en halv miljon kronor för att öka inköpen av svensk mat till den kommunala verksamheten.

Under perioden 2015-2017 tillförs verksamheterna cirka 245 miljoner och investeringsbudgeten landar på 788 miljoner, enligt ett pressmeddelande.

Alliansens presskonferens startade kl 11.

Ny version kommer.