04 jun 2014 18:43

23 jan 2015 15:45

Så blir studentvädret

Vad får Skövdes studenter för väder? Det är det säkert många som undrar. Svaret är varierande.

Enligt SMHI:s prognos från onsdag eftermiddag inleds torsdagen med mulet väder och vid femtiden kommer regnet. Det håller i sig fram till klockan tolv och timmen fram till klockan ett kan det förekomma skurar. Temperaturen håller sig mellan tolv och sexton grader. När det slutat regna blir det växlande molnighet och som mest nitton grader varmt.

Norska vädertjänsten Yr:s prognos från onsdagseftermiddagen bjuder på ett ungefär likadant väder. Men enligt den blir det uppehåll redan klockan tolv.

Tänkvärt är dock att en prognos är just en prognos och kan komma att ändra sig. Att säkra upp med ett paraply även om eftermiddagen lovar uppehåll är nog inte så dumt. Man vet ju aldrig med det svenska sommarvädret ...

Enligt SMHI:s prognos från onsdag eftermiddag inleds torsdagen med mulet väder och vid femtiden kommer regnet. Det håller i sig fram till klockan tolv och timmen fram till klockan ett kan det förekomma skurar. Temperaturen håller sig mellan tolv och sexton grader. När det slutat regna blir det växlande molnighet och som mest nitton grader varmt.

Norska vädertjänsten Yr:s prognos från onsdagseftermiddagen bjuder på ett ungefär likadant väder. Men enligt den blir det uppehåll redan klockan tolv.

Tänkvärt är dock att en prognos är just en prognos och kan komma att ändra sig. Att säkra upp med ett paraply även om eftermiddagen lovar uppehåll är nog inte så dumt. Man vet ju aldrig med det svenska sommarvädret ...

  • Petra Lundgren