15 jun 2014 14:42

23 jan 2015 15:45

Hundkalas på Maxis parkering

121 hundar kände sig kallade, men bara en blev utvald till årets Maxihund. Under lördagen arrangerades återigen Maxihundens dag.

Tävlingsmomentet har funnits i flera år, men det var först förra året som tävlingen årets Maxihund utökades till att bli det betydligt större arrangemanget Maxihundens dag.

– Vi gjorde det här förra året och kände att deltagarna ville ha mer, säger Marie Lidqvist som tillsammans med Anna Eriksson är ansvarig för dagen.

I vanlig ordning har tävlingen gått till så att hussar och mattar fått lämna in bilder av sina hundar. Sedan har Maxis kunder fått rösta på den finaste. Flest röster i årets tävling fick mopsen Vincent.

Under dagen anordnades bland annat uppvisningar och en hundparad. Föreningen Svenska djurambulansen visade upp sin Skaraborgsstationerade ambulans och en fotograf förevigade de fyrfota. Aktiviteter för de lite yngre deltagarna på två ben inkluderade bland annat en hoppborg.

Tävlingsmomentet har funnits i flera år, men det var först förra året som tävlingen årets Maxihund utökades till att bli det betydligt större arrangemanget Maxihundens dag.

– Vi gjorde det här förra året och kände att deltagarna ville ha mer, säger Marie Lidqvist som tillsammans med Anna Eriksson är ansvarig för dagen.

I vanlig ordning har tävlingen gått till så att hussar och mattar fått lämna in bilder av sina hundar. Sedan har Maxis kunder fått rösta på den finaste. Flest röster i årets tävling fick mopsen Vincent.

Under dagen anordnades bland annat uppvisningar och en hundparad. Föreningen Svenska djurambulansen visade upp sin Skaraborgsstationerade ambulans och en fotograf förevigade de fyrfota. Aktiviteter för de lite yngre deltagarna på två ben inkluderade bland annat en hoppborg.

  • Axel Norén