16 jun 2014 11:00

23 jan 2015 15:45

Dalenium utrymt efter rökutveckling

Dalenium i Stenstorp fick utrymmas på måndagsförmiddagen sedan brandlarmet gått.

Anläggningen hade öppnat, men alla besökare fick lämna lokalerna på grund av rökutvecklingen. Utrymningen ska ha gått lugnt till väga och ambulans samt räddningstjänst finns på plats. Ingen människa ska ha skadats.

Rökutvecklingen ska ha startat i köket.

Anläggningen hade öppnat, men alla besökare fick lämna lokalerna på grund av rökutvecklingen. Utrymningen gick lugnt till väga och ambulans samt räddningstjänst finns på plats. Ingen människa skadades.

På plats konstaterades det att rökutvecklingen startade i köket. Enligt räddningsledare Christian Carlsson var det kvarglömda plastbackar på en spis som fattat eld.

– Stor rökutveckling, men liten brand, sammanfattar han.

Kort efter släckningsarbetet påbörjade man att vädra ut röken ur lokalerna. Vud lunchtid skulle en saneringsfirma ta vid och då fanns det fortfarande förhoppning om att Daléniums verksamhet kunde återupptas senare under dagen.

Anläggningen hade öppnat, men alla besökare fick lämna lokalerna på grund av rökutvecklingen. Utrymningen ska ha gått lugnt till väga och ambulans samt räddningstjänst finns på plats. Ingen människa ska ha skadats.

Rökutvecklingen ska ha startat i köket.

Anläggningen hade öppnat, men alla besökare fick lämna lokalerna på grund av rökutvecklingen. Utrymningen gick lugnt till väga och ambulans samt räddningstjänst finns på plats. Ingen människa skadades.

På plats konstaterades det att rökutvecklingen startade i köket. Enligt räddningsledare Christian Carlsson var det kvarglömda plastbackar på en spis som fattat eld.

– Stor rökutveckling, men liten brand, sammanfattar han.

Kort efter släckningsarbetet påbörjade man att vädra ut röken ur lokalerna. Vud lunchtid skulle en saneringsfirma ta vid och då fanns det fortfarande förhoppning om att Daléniums verksamhet kunde återupptas senare under dagen.