17 jun 2014 15:07

23 jan 2015 15:45

Medina och Hoffmaestro till Skövde

SKÖVDE: Måndagsklubb med kända gäster

Duon Medina och två medlemmar ur gruppen Hoffmaestro. Sommarklubben i Skövde har bokat in kändisartister till sina måndagsklubbar i Skövde i sommar.
– Det känns riktigt bra, säger Filip Samuelsson.

I sommar kan alla festsugna gå på måndagsklubb i Skövde. Platsen är kårhuset i Boulogner, där ska arrangörerna Tobias Kihlström, Daniel Kihlström och Filip Samuelsson se till att nöjesstaden Skövde blir häftigare i sommar. De har hyrt kårhuset av studentkåren under fyra måndagar. Detta skrev SLA redan för ett par veckor sedan. Nu kan SLA också avslöja att arrangörerna lyckats boka Medina – duon som har haft flera hits som toppat listorna – och två medlemmar ur Hoffmaestro – en grupp som också levererat flera hitlåtar.

– Hoffa och Kaliffa ur Hoffmaestro kommer den 14 juli, en vecka senare gästas måndagsklubben av Medina, säger Filip Samuelsson.

– Vi kände att vi ville få hit ett par stora artister och några som inte har varit i Skövde på ett tag. Medina var väl senast här för ett par år sedan. I sommar är de ett av de mest bokade banden. Så det är riktigt kul att de kommer till Skövde.

Hoffa och Kaliffa ska göra en klubbspelning.

– Ett dj-set med blandade låtar från Hoffmaestro och andra.

Arrangörerna, som vill att varje klubbkväll ska bli något av en upplevelse, kan alltså vara mer än nöjda med sina bokningar. Men även premiärmåndagen den 7 juli blir något extra.

– Mike Perry (Mikael Persson) – en dj och producent och en riktig Skövdeprofil som har nått framgångar, bland annat utomlands – kommer då. Kanske är han större än vad Skövdeborna vet. Samma kväll deltar också andra lokala Skövde-dj:s.

I sommar kan alla festsugna gå på måndagsklubb i Skövde. Platsen är kårhuset i Boulogner, där ska arrangörerna Tobias Kihlström, Daniel Kihlström och Filip Samuelsson se till att nöjesstaden Skövde blir häftigare i sommar. De har hyrt kårhuset av studentkåren under fyra måndagar. Detta skrev SLA redan för ett par veckor sedan. Nu kan SLA också avslöja att arrangörerna lyckats boka Medina – duon som har haft flera hits som toppat listorna – och två medlemmar ur Hoffmaestro – en grupp som också levererat flera hitlåtar.

– Hoffa och Kaliffa ur Hoffmaestro kommer den 14 juli, en vecka senare gästas måndagsklubben av Medina, säger Filip Samuelsson.

– Vi kände att vi ville få hit ett par stora artister och några som inte har varit i Skövde på ett tag. Medina var väl senast här för ett par år sedan. I sommar är de ett av de mest bokade banden. Så det är riktigt kul att de kommer till Skövde.

Hoffa och Kaliffa ska göra en klubbspelning.

– Ett dj-set med blandade låtar från Hoffmaestro och andra.

Arrangörerna, som vill att varje klubbkväll ska bli något av en upplevelse, kan alltså vara mer än nöjda med sina bokningar. Men även premiärmåndagen den 7 juli blir något extra.

– Mike Perry (Mikael Persson) – en dj och producent och en riktig Skövdeprofil som har nått framgångar, bland annat utomlands – kommer då. Kanske är han större än vad Skövdeborna vet. Samma kväll deltar också andra lokala Skövde-dj:s.