28 jun 2014 16:56

23 jan 2015 15:46

Foto: Petra Lundgren

Regnig invigning av Boulognersjön

Skövde har nu officiellt en central badsjö igen. Under lördagen invigdes nämligen Boulognersjön.

Det blev en både festlig och regning tillställning. Konferencier var Lasse Kronér och han intervjuade också Sven Smedman och Nils-Evert Fredriksson som var med senast sjön invigdes. Stadsträdgårdsmästare Marie Larsson berättade om projektet.

Invigningstalade gjorde tekniska nämndens ordförande Johan Fogelberg (M), Katarina Jonsson (M), Marie Ekman (s) och Leif Walterum (C). Därefter var det dags för bandklippning och premiärdopp, främst av barn som ska börja sexan på Billingskolan till hösten.

På programmet stod också, bland annat, underhållning av Partypatrullen och aktivitet med Livräddarna.

Det blev en både festlig och regning tillställning. Konferencier var Lasse Kronér och han intervjuade också Sven Smedman och Nils-Evert Fredriksson som var med senast sjön invigdes. Stadsträdgårdsmästare Marie Larsson berättade om projektet.

Invigningstalade gjorde tekniska nämndens ordförande Johan Fogelberg (M), Katarina Jonsson (M), Marie Ekman (s) och Leif Walterum (C). Därefter var det dags för bandklippning och premiärdopp, främst av barn som ska börja sexan på Billingskolan till hösten.

På programmet stod också, bland annat, underhållning av Partypatrullen och aktivitet med Livräddarna.