07 jul 2014 20:00

23 jan 2015 15:46

Kafébrand i centrala Skövde

Rådhuscafeet fick utrymmas när det började brinna i en ugn strax efter klockan 18.00 på måndagskvällen. Branden orsakade kraftig rökutveckling och räddningstjänsten fick gå in med rökdykare i byggnaden för att lokalisera branden. Ingen person har kommit till skada. Däremot har lokalerna fuktskadats eftersom sprinklersystemet gick i gång i samband med branden, uppger Göran Sandström, inre befäl räddningstjänsten.

Rådhuscafeet fick utrymmas när det började brinna i en ugn strax efter klockan 18.00 på måndagskvällen. Branden orsakade kraftig rökutveckling och räddningstjänsten fick gå in med rökdykare i byggnaden för att lokalisera branden. Ingen person har kommit till skada. Däremot har lokalerna fuktskadats eftersom sprinklersystemet gick i gång i samband med branden, uppger Göran Sandström, inre befäl räddningstjänsten.