08 jul 2014 09:34

23 jan 2015 15:28

Misshandel – men ingen misshandlad

En polispatrull såg en pågående misshandel i Skövde och sprang i fatt den misstänkte gärningsmannen. Samtidigt försvann den misshandlade mannen.

Normalt sett kan brott vara svårutredda när det saknas misstänkt gärningsman. Nu har Skövdepolisen en omvänd situation att nysta i.

– Vi har en misstänkt person gripen, men vi har ingen målsägande, säger Marlene Andersson Wikman, som är utredningsbefäl vid Skövdepolisen.

En polispatrull såg vid 02.30-tiden under tisdagsmorgonen hur en misshandel pågick vid Modeparkeringen. De gjorde då en språngmarsch efter den misstänkte gärningsmannen som flydde när han fick syn på polisen.

– Patrullen kom i kapp honom men när de kom tillbaka till parkeringen var målsägaren borta. Så är det någon som känner sig misshandlad och vill anmäla det till polisen så är det bara att höra av sig, säger Marlene Andersson Wikman.

Den misstänkte gärningsmannen är en Skövdebo född 1993. Han är dessutom misstänkt för narkotikabrott och fick sova ruset av sig på polisstationen under natten. Förhör hålls med honom under tisdagsmorgonen.

Normalt sett kan brott vara svårutredda när det saknas misstänkt gärningsman. Nu har Skövdepolisen en omvänd situation att nysta i.

– Vi har en misstänkt person gripen, men vi har ingen målsägande, säger Marlene Andersson Wikman, som är utredningsbefäl vid Skövdepolisen.

En polispatrull såg vid 02.30-tiden under tisdagsmorgonen hur en misshandel pågick vid Modeparkeringen. De gjorde då en språngmarsch efter den misstänkte gärningsmannen som flydde när han fick syn på polisen.

– Patrullen kom i kapp honom men när de kom tillbaka till parkeringen var målsägaren borta. Så är det någon som känner sig misshandlad och vill anmäla det till polisen så är det bara att höra av sig, säger Marlene Andersson Wikman.

Den misstänkte gärningsmannen är en Skövdebo född 1993. Han är dessutom misstänkt för narkotikabrott och fick sova ruset av sig på polisstationen under natten. Förhör hålls med honom under tisdagsmorgonen.

  • Carl Johan Hjerpe